Spaces

We’ve completed several major design projects for the Tri-Cities Visitor and Convention Bureau (VCB).

  • We designed and developed the lobby space in the new TCVCB office building
  • We created a new visitor information space in the Richland City Hall
  • We created a new visitor information space at the TRAC convention center in Pasco.

For the TCVCB Lobby, we designed a “Welcome Visitors!” space with:  large, curved wall graphics; a back-lit TCVCB logo wall-sculpture; a free-standing Events Schedule kiosk; wall-mounted brochure racks; a sponsor-recognition wall display; a floor-standing map table; potted plants; a business card rack; and a bench.  We also painted and letter-stenciled the reception desk

Here are some before and after photos of the space.

The lobby area ready for a make over.
The lobby area ready...
After the makeover.  I repainted the desk front and had vinyl letters placed on the front.  A local printing company turned my design idea into wall hangings.  Brochure racks were installed.
After the makeover. ...
We included a map stand in the lobby.  The plexiglas cover can be removed and the map updated/changed.
We included a map st...
I designed to sign behind the desk and a local sign company built and installed it.  The area behind the sun is back lit.
I designed to sign b...
Close up of the sign.
Close up of the sign.
VCB - VCBafter05.jpg
VCB - VCBafter05.jpg
Taking measurements.
Taking measurements.
The completed waiting space.  You can see a second wall of brochures and the planter area we included.
The completed waitin...
Additional local scenes on the wall hangings.
Additional local sce...
Before
Before
After.  We eventually hung a large painting on the blank wall.  The painting celebrates the bicentennial of the Lewis and Clark Expedition.
After. We eventuall...

Photos of the VCB space in the city hall:

City Hall before.
City Hall before.
After
After
Before.
Before.
After.  The photos on the windows were printed on a translucent self-stick/removable material.
After. The photos o...

At the TRAC facility, our objective was to take a space previously used as storage and turn it into a visitor-friendly space.  Here are some before, during and after photos:

The space "before."
The space "befo...
One of the project requirements was to include a way to secure the space.  We found this secure folding door in a material that would match the brochure racks.  The door folds into a pocket that measures about 1'x30".
One of the project r...
I designed to sign over the doorway and a local sign company manufactured it for us.
I designed to sign o...
Almost done.
Almost done.
The walls were painted the same color as the main VCB office.  The tiles were chosen to compliment the wall color and reflect the desert colors of the area.
The walls were paint...
Additional brochures are stored in the two locking closets in the back.
Additional brochures...